Följ mig...

...på instagram istället.
Jag hittar ingen motivation eller inspiration att skriva en blogg, och det finns sååååå himla många andra bloggar som är sjuhundra resor bättre, och snygga däremot.
Men om ni trogna själar fortfarande vill följa mig så självklart skall ni få göra det. Har ni inte ett instagramkonto så är det dags att ni skaffar det nu isåfall. Klicka HÄR så kommer ni dit och kan registrera er.
Sök på användarnamnet LCHFMACKAN så kommer ni finna mig. Där uppdaterar jag istortsett dagligen och flertalet bilder om allt från teater till träning till LCHF m.m.
 
Må så gott och hoppas ni vill följa mig där :)
 
 

Mat...

Får be om ursäkt när det inte är så mycket uppdatering. Men det har vart en hel del kalasande för små syskonbarn. De tar en del energi de små knattarna :) 
Men idag har jag tränat ett relativt hårt gympass. Rygg och biceps stod på listan, och som vanligt blev det 60 min crosstrainern med högsta motstånd och högsta lutning. 
Men innan det så gick jag en promenad i solen till skogen och tog av mig till barfota och gick bland mossan :)
Ni undrar säkert om jag är knäpp, men ni skulle bara veta vad energi jorden, rötterna, träden har att ge dig :) Flummigt skulle vissa säga, bra idé skulle andra sagt. Jag hade det alldeles underbart :)


Efter det blev det en promenad hem på 20 min och fram till denna underbara måltid :) 
Bon Appetit!!!
LCHF-kladdkaka...

Min systerdotter Lisa fyllde 6år och det firades såklart med godsaker. 
Som tur var hade min syster bakat en genomgod kladdkaka gjord på 70%ig choklad, nötter och massa annat som jag inte komihåg. God var den och det va skönt att man kunde få vara med och äta med alla andra. 
Och jag var inte ens sugen på denna smarriga prinsesstårta, så sockersuget man hade för 10 veckor sedan är som bortblåst :) Weeeehooo!!!!


Kladdkakan!
Glöm inte...


Njut av naturen, var här och nu...


Abs...

Det var längesedan jag såg mina magmuskler. Alltid känt att dom fanns där...under denna fetmadräkt. Äntligen så syns dom lite :) Sakta men säkert träder de fram genom det dystra träsk av fetmanien! 10 veckor snart. Det går jäkligt snabbt nu. 
After Work...


Högsta motstånd
Högsta lutning
1 timme

9 veckor...

Yepp, du ser rätt. 
Nio hela veckor har gått idag sedan jag började med LCHF-kost och jag mår utmärkt. Den enda dagen jag mått dåligt under dessa veckor var på självaste julaftonskväll. Jag hade ätit pepparkakor, gröt, bröd, choklad m.m.
Men nu är det äntligen förbi :)
Det är skönt att slänga upp en sådan här bild för att påminna sig själv att det går när man vill, och de dagar man känner sig lite nere så kan man alltid se på sig själv att man lyckats övervinna sitt sockerberoende och inte sluta kämpa. Hoppas erat 2014 startar lika bra som mitt :) kram på er!
RSS 2.0